Requisit lingüístic en Treball Fi de Grau (TFG) Secretaria de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Secretaria de la Facultat de Ciències   Secretaria de la Facultat de Ciències
Secretaria de la Facultat de Ciències

Requisit lingüístic en Treball Fi de Grau (TFG)

La Normativa de la Universitat d'Alacant (UA) per a la implantació de Títols de Grau (BOUA de 4/07/2008, art. 16), estableix que tot l'alumnat titulat en graus de la UA ha d'aconseguir competències en idioma estranger, superant com a mínim el nivell B1 del Marc de Referència Europeu per a les Llengües Modernes. Podrà ser superior en el futur.

Perquè puguen qualificar-te el Treball de Finalització de Grau (TFG) és requisit imprescindible acreditar prèviament el  B1.

  • Podràs lliurar el TFG en UAProject i exposar-ho oralment sense haver acreditat el nivell B1 però, perquè la qualificació obtinguda figure en l'acta en el qual es presenta el TFG, serà necessari tenir acreditat prèviament el nivell B1. En tot cas s'ha d'acreditar l'idioma abans del 30 de setembre de l'any acadèmic en què s'ha superat el TFG.
  • En cas de no acreditar el nivell B1 la qualificació final que apareixerà en acta serà "INCOMPATIBLE" d'acord amb la normativa en vigor, i hauràs de tornar a matricular-te del TFG en un altre curs acadèmic per a poder recuperar la teua nota una vegada acreditat el nivell.

 Com se sol·licita?

Pots consultar en UACloud (UACloud / Expedient acadèmic / Consultar / Expedients) la teua formació lingüística, recollida en el Pla d'Acreditació i Capacitació en Llengües. Si tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb la secretaria de Llengües: servei.llengues@ua.es

La unitat administrativa encarregada de la gestió de l'acreditació lingüística en la Universitat d'Alacant és el "Servei de Llengües".

Més informació sobre: