Primer curs de Grau Secretaria de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Secretaria de la Facultat de Ciències   Secretaria de la Facultat de Ciències
Secretaria de la Facultat de Ciències

Primer curs de Grau

 

 

  CALENDARI ACADÈMIC 2020-21


 

  • Abans d'iniciar el procés d'automatrícula:
 

 

 

 

La matrícula es fa de manera telemàtica en l'aplicació UACloud de la Universitat d'Alacant i es formalitza després mitjançant el lliurament de la documentació que s'ha de fer de manera telemàtica (UACloud - eAdministració - Tràmits - Acadèmics - Lliurament de documentació de matrícula).

  • PAS 1:
  • Obtenció d'usuari i contrasenya

Si has obtingut plaça en la Universitat d'Alacant (UA) rebràs un SMS demanant-te que consultes el teu correu electrònic personal (el que vas utilitzar en la preinscripció).

En aquest correu electrònic:

La Universitat sempre contactarà amb tu mitjançant el correu institucional (...@alu.ua.es). No oblides consultar-lo sovint a través del webmail. Pots redirigir-lo a un correu personal. Important: buida la safata d'entrada per a evitar que es bloquege i deixen d'entrar correus nous.

  • PAS 2:
  • Automatrícula

En el correu que has rebut t'han comunicat la teua cita per a realitzar la matrícula en línia. Podràs accedir a l'aplicació d'automatrícula a partir del dia i hora de la teua cita FINS A L'ACABAMENT del TERMINI DE MATRÍCULA. Si no ho fas dins del termini perdràs la plaça.

 

Accedeix amb el teu usuari i contrasenya a UACloud-CV Matrícula Pots accedir-hi des de fora de la universitat.

Selecciona les assignatures per curs i tipus (descomptes, beques i ajudes, matrícula d'honor) i segueix els passos. L'assignació de grups és AUTOMÀTICA, llevat que hages de triar idioma. En el cas del Grau en Òptica i Optometria podràs triar grup en algunes activitats pràctiques (laboratori, ordinador...). Consulta l'assignació de grups en matrícula.

Quan acabes la introducció de les dades pots obtenir un informe que conté la relació de les assignatures matriculades (justificant de matrícula) i el càlcul aproximat de l'import de la matrícula. Aquest informe no té cap validesa com a acreditació, però és un comprovant de la introducció de dades realitzada.

També pots aconseguir un justificant de matrícula en UA-Cloud > Matrícula < Matriculació < Justificant

La data màxima per a possibles crides és fins al 30 d'octubre de 2020. Les places s'oferiran conforme hi haja vacants.

 

 

Selecciona "Pagament únic i en efectiu" per a validar la matrícula. Dins del termini de matrícula, podràs canviar a pagament domiciliat, introduint i imprimint l'ordre de domiciliació bancària en Automatrícula. Si ja ha finalitzat el termini, introdueix el compte en UACloud > Matrícula > Matriculació > Domiciliació.

VALIDA la matrícula i presenta la documentació justificativa mitjançant UACloud.

La presentació de documentació es farà de manera telemàtica mitjançant UACloud - eAdministració - Tràmits - Acadèmics - Lliurament de documentació de matrícula

 

 

 

> INICI Matrícula Graus