Primer curs de Grau Secretaria de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Secretaria de la Facultat de Ciències   Secretaria de la Facultat de Ciències
Secretaria de la Facultat de Ciències

Primer curs de Grau

 

  • DATES DE MATRÍCULA:

 

 

 

 

 

 

Abans d'iniciar el procés d'automatrícula:

 

 

Instruccions de matrícula:

 

La matrícula es fa de manera telemàtica mitjançant l'aplicació UACloud de la Universitat d'Alacant i es formalitza després amb el lliurament de la documentació en la Secretaria de la Facultat de Ciències.

  • PAS 1:
  • Obtenció d'usuari i contrasenya

Si has obtingut plaça en la Universitat d'Alacant (UA) rebràs un SMS que et demanarà que consultes el teu correu electrònic personal (el que vas usar en la preinscripció).

En aquest correu electrònic:

IMPORTANT. La Universitat sempre contactarà amb tu a través del correu insitucional (Xxx@alu.ua.es). No oblides consultar-ho sovint a través del Webmail. Pots redirigir-lo a un correu personal.

  • PAS 2:
  • Automatrícula

En el correu que has rebut se't comunicarà la cita per a fer la matrícula en línia. Podràs accedir a l'aplicació d'automatrícula a partir del dia i hora de la cita fins a la finalització del termini de matrícula. Si no ho fas dins del termini perdràs la plaça.

 

Si demanes reconeixement d'assignatures, fes-ho abans de matricular-te. No has de matricular-te de les assignatures de les quals sol·licites reconeixement.

S'hi accedeix per la pàgina web de la Universitat d'Alacant, seleccionant la icona de la plataforma UA-Cloud CV i introduint el codi d'usuari i la contrasenya que prèviament t'has generat. Quan estigues dins cal seleccionar l'opció "Matrícula". Les dades de matrícula s'introdueixen segons les instruccions del programa. L'accés pot fer-se des de fora de la universitat o des de les Sales d'Automatrícula de la Universitat d'Alacant, en les quals hi haurà estudiants que et conduiran al llarg de tot el procés.

 

 

  • Si se't planteja qualsevol dubte sobre el funcionament d'UACloud consulta l'Ajuda, que trobaràs en la part superior dreta de la pantalla, fent clic en el signe d'interrogació:

 

 > INICI MatrÍcula Graus