Comissions de Semestre segon Curs Gastronomia i Arts Culinaries Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Facultat de Ciències   Facultat de Ciències
Facultat de Ciències

Comissions de Semestre segon Curs Gastronomia i Arts Culinaries

  • Primer Semestre (ST3)
  • COORDINADORA GRAU EN GASTRONOMIA : Juana Jordà Guijarro
  • SECRETÀRIA DE COORDINACIÓ : Mª del Carmen Barberá Cebrián
  • COORDINADORA DE SEMESTRE : Mª del Carmen Barberá Cebrián
  • PROFESSORAT ASSIGNATURES PRIMER SEMESTRE :

 

  • PRODUCTES D'ORIGEN VEGETAL: Juana Jordá Guijarro
  • PRODUCTES D'ORIGEN ANIMAL : Mª del Carmen Barberá Cebrián
  • GESTIÓ D'EMPRESES GASTRONÒMIQUES : Marco Antonio Agüero Castillo
  • GESTIÓ DE DESTINACIONS DE TURISME GASTRONÒMIC : Carlos Baños Castiñerira
  • PROTECCIÓ DE LA QUALITAT EN L'ACTIVITAT GASTRONÒMICA: José Vicente Gimeno Beviá
  • DELEGATS I DELEGADES :

 

  • Marta Gómez Navarrete (delegada)
  • Abril Darós ( subdelegada)
  • Segon Semestre (ST4)
  • COORDINADORA GRAU EN GASTRONOMIA : Juana Jordá Guijarro
  • SECRETÀRIA DE COORDINACIÓ: Soledad  Prats Moyá
  • COORDINADORA DE SEMESTRE : Soledad  Prats Moyá
  • PROFESSORAT ASSIGNATURES SEGON SEMESTRE :

 

  • PRACTICUM I :
  • PRACTICUM II :
  • CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA : Soledad  Prats Moyá
  • FLECA, REBOSTERIA I GELATERIA : Águeda Sánchez Albert
  • SOMMELIERIA I MIXOLOGIA : Salvador Maestre Pérez
  • DELEGATS I DELEGADES :

 

  • Marta Gómez Navarrete (delegada)
  • Abril Darós ( subdelegada)