Comissions de Semestre Primer Curs Gastronomia i Arts Culinaries Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Facultat de Ciències   Facultat de Ciències
Facultat de Ciències

Comissions de Semestre Primer Curs Gastronomia i Arts Culinaries

  • Primer Semestre (ST1)
  • COORDINADORA GRAU EN GASTRONOMIA : Juana Jordà Guijarro
  • SECRETÀRIA DE COORDINACIÓ : Aranzazu Valdés García
  • COORDINADORA DE SEMESTRE : Aranzazu Valdés García
  • PROFESSORAT ASSIGNATURES PRIMER SEMESTRE :

 

  • FONAMENTS DE NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ: Aranzazu Valdés García
  • BROMATOLOGIA: Salvador Maestre Pérez
  • HISTÒRIA I FONAMENTS DE LA GASTRONOMIA: Josep Bernabeu Mestre
  • TURISME GASTRONÒMIC I DESENVOLUPAMENT REGIONAL: Enrique Moltó Mantero
  • ECONOMIA APLICADA A LA GASTRONOMIA : Antonino Martín Palacios
  • DELEGATS I DELEGADES :

 

  • Emma Rocamora Quintana (delegada)
  • José Mª Espinosa Figuérez ( subdelegat)
  • Segon Semestre (ST2)
  • COORDINADORA GRAU EN GASTRONOMIA : Juana Jordá Guijarro
  • SECRETÀRIA DE COORDINACIÓ: Aranzazu Valdés García
  • COORDINADORA DE SEMESTRE : Aranzazu Valdés García
  • PROFESSORAT ASSIGNATURES SEGON SEMESTRE :

 

  • IMMERSIÓ I EXPERIMENTACIÓ EN GASTRONOMIA: Aranzazu Valdés García i David Roca Olmos
  • EQUIPS I INSTAL·LACIONS DE CUINA: Julia Moltó Berenguer
  • GASTRONOMIA SALUDABLE : Ana Zaragoza Martí
  • GASTRONOMIA, CULTURA I SOCIETAT : Hugo García Andreu
  • PROCESSOS PSICOLÒGICS EN GASTRONOMIA: Nicolás Ruiz Robledillo
  • DELEGATS I DELEGADES :

 

  • Emma Rocamora Quintana (delegada)
  • José Mª Espinosa Figuérez ( subdelegat)