Anuncis Inserció Laboral Oficina de Pràctiques en Empresa, Mobilitat i Inserció Laboral

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Oficina de Pràctiques en Empresa, Mobilitat i Inserció Laboral   Oficina de Pràctiques en Empresa, Mobilitat i Inserció Laboral
Oficina de Pràctiques en Empresa, Mobilitat i Inserció Laboral

Anuncis Inserció Laboral

BECA POSTDOCTORAL-UNIVERSITAT MAIMÓNIDES (BUENOS AIRES)

Se cerquen candidats per a postular a una beca post-doctoral co-finançada per la Univ. Maimónides. El pla de recerca científica haurà de focalitzar-se en un d'aquests dos projectes:

(1) “Gobernanza i restauració ecològica (RE) a escala global (GGR)”. Objectiu principal: avaluar factors determinants d'esforços polítics, soci-econòmics, i cientificotècnics (CyT) per a restaurar ecosistemes o prevenir la seua degradació. Es vincula a compromisos de convencions internacionals. Comptem amb la participació d'investigadors a Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa (Xarxa GGR).

(2) “Àrees prioritàries de restauració ecològica (APREs) a Argentina”. Objectius principals: investigar, a escala ressò-regional, causalitats i necessitats de rehabilitació; unificar i compatibilitzar criteris i indicadors de degradació; formular les bases CyT per al Pla Nacional de RE. Comptem amb la participació d'investigadors representants de totes les ecorregiones del país (Xarxa APREs).

 

Requisits. Acreditar un doctorat en una carrera afí al pla de recerca post-doctoral, tenir publicacions en revistes internacionals indexades, maneig fluït de l'idioma anglés, registre de conduir, i predisposició per a treballs inter-disciplinaris i inter-sectorials. Candidats amb antecedents específics combinant ciències socials amb ciències naturals són prioritaris, però no és un criteri excloent. Han de complir, així mateix, amb els requeriments de CONICET: https://convocatorias.conicet.gov.ar/cofinanciadas/

Inici d'activitats (en cas obtenir la beca): Abril 2020.

Lloc de treball: Departament d'Ecologia i Ciències Ambientals (DECA), CEBBAD, Universitat Maimónides, Buenos Aires, Argentina. Inclourà estadías en diferents regions del país (case projecte APREs) o en diferents continents (projecte GGR).

Director DECA: Dr. Gustavo Zuleta.

Contacte: Interessats enviar el seu CV complet (format Word) a: deca@maimonides.edu (amb còpia a: restauracion.de.ecosistemas@maimonides.edu), al més prompte possible. La presentació venç en la setmana del 22-26 Juliol 2019 (depèn de l'últim Nº del passaport o document d'identitat del postulante).