Laboratoris docents Infraestructures de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Infraestructures de la Facultat de Ciències   Infraestructures de la Facultat de Ciències
Infraestructures de la Facultat de Ciències

Laboratoris docents

La Facultat de Ciències disposa de 13 laboratoris per a la impartició de la docència en els estudis de la Universitat d'Alacant. Amb ells la UA disposa d'instal·lacions a nivell de les millors universitats espanyoles i fins i tot europees, que li permeten abordar en condicions òptimes la docència pràctica en gran nombre de titulacions.

 

Regulació

 

Aprovada en Junta de Facultat de 20 de març de 2012.

 

Servei de Prevenció de Riscos Laborals. Vicerectorat de Campus i Tecnologia.

 

Relació de laboratoris

 

Equipament

 

La Facultat de Ciències disposa d'equipament per a ús de tots els laboratoris docents intercanviable entre ells segons el tipus de pràctica a realitzar.

Cada laboratori disposa de material específic per al seu ús durant les pràctiques.

 

Reserves

 

  • TERMINI:

Es realitzaran al principi de cada semestre mitjançant formulari electrònic habilitat a aquest efecte. Es comunicarà oportunament l'obertura d'aquest formulari.

Fora d'aquests períodes, excepcionalment, es podrà sol·licitar la reserva dels laboratoris docents contactant amb el responsable de la unitat per telèfon en l'extensió 2432, o per correu electrònic a l'adreça jv.guardiola@ua.es

 

  • MATERIAL:

Per a una correcta gestió dels recursos disponibles, s'haurà de comunicar al responsable dels laboratoris (extensió: 2432; e-mail: jv.guardiola@ua.es), amb la suficient antelació, el material que es necessite utilitzar per a la pràctica a realitzar.

Formulari de reserva