Saltar apartados

Laboratoris docents

Laboratori B001
CTQ laboratori B002
CTQ laboratori B003
CTQ laboratori S001
CTQ Laboratori S002
Laboratori TQ 1001

La Facultat de Ciències disposa de 13 laboratoris per a la impartició de la docència en els estudis de la Universitat d'Alacant. Amb aquests, la UA disposa d'instal·lacions a nivell de les millors universitats espanyoles i fins i tot europees, que li permeten abordar en condicions òptimes la docència pràctica en gran nombre de titulacions.

  • REGULACIÓ

Normativa de funcionament dels laboratoris docents de la Facultat de Ciències (aprovada en Junta de Facultat de 20 de març de 2012).

Guia sobre riscos en laboratoris - Servei de Prevenció de Riscos Laborals (Vicerectorat de Campus i Tecnologia).

 

  • EQUIPAMENT

· Equipament d'ús comú

La Facultat de Ciències disposa d'un equipament per a ús de tots els laboratoris docents, intercanviable entre aquests, segons el tipus de pràctica a desenvolupar.

· Tipologia de laboratoris:

Cada laboratori disposa de material específic per a l'ús durant les pràctiques.

Per a una correcta gestió dels recursos disponibles, s'ha de comunicar al responsable dels laboratoris (extensió: 2432; e-mail: jv.guardiola@ua.es), amb antelació suficient, el material que necessitarà utilitzar per a la pràctica que es farà.

  • LABORATORIS

  • RESERVES

Les sol·licituds de reserva per a la utilització dels laboratoris docents es faran al principi de cada semestre mitjançant formulari electrònic habilitat a aquest efecte. Es comunicarà oportunament l'obertura d'aquest formulari. A banda d'aquests períodes, de manera excepcional, es podrà sol·licitar la reserva dels laboratoris docents contactant amb el responsable de la unitat per telèfon en l'extensió 2432, o per correu electrònic a l'adreça jv.guardiola@ua.es

Abans d'efectuar la sol·licitud de reserva és ben convenient comprovar la disponibilitat dels laboratoris.

RECORDE que, per a una correcta gestió dels recursos disponibles, haurà de comunicar al responsable dels laboratoris (extensió: 2432; e-mail: jv.guardiola@ua.es), amb antelació suficient, el material que necessitarà usar.

 

Formulari de reserva

 

 

INICI "Espais i infraestructures"

 

 

 

 

Infraestructures de la Facultat de Ciències


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464