PROGRAMA Xperimenta Extensió Universitària Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Extensió Universitària Facultat de Ciències   Extensió Universitària Facultat de Ciències
Extensió Universitària Facultat de Ciències

PROGRAMA Xperimenta

Xperimenta en la Seu_3
Xperimenta en la Seu_5
Xperimenta en la Seu_4
Xperimenta en la Seu_2

Activitat organitzada per la Delegació d'Estudiants de Ciències amb el suport de la Facultat de Ciències i del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant i del Secretariat de Seus Universitàries

Xperimenta en la Seu és una activitat que pretén despertar la curiositat científica dels xiquets i xiquetes de la nostra societat mitjançant la interacció i la participació en experiments científics.

El programa Xperimenta va començar en el curs 2015/16 i es va realitzar en centres escolars de la província d'Alacant i es va anomenar "Xperimenta en el Cole".

En aquesta Segona edició es desenvoluparan 5 jornades repartides entre les seus universitàries d'Alacant , Torrevella, Villena, Biar i Cocentaina, i l'assistència és GRATUÏTA.

L'activitat constarà de sessions cícliques que tindran llocs diversos, cadascun d'ells amb un experiment diferent, i es repetiran al llarg de la jornada.

Cadascun d'aquests cicles durarà aproximadament 45 minuts. Tots els assistents de les sessions es dividiran en grups xicotets, assistiran a un experiment, rotarán de lloc i així fins que hagen assitit a tots els experiments.

 

 

 

 

09:30 a 10:15 - Primera sessió d'experiments científics.

10:30 a 11:15 - Segona sessió

11:30 a 11:45 - Descans

11:45 a 12:30 - Tercera sessió

12:45 a 13:30 - Quarta sessió

CONTACTE per a más informació: delegaciondecienciasua@gmail.com