LVII Olimpíada Matemàtica Extensió Universitària Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Extensió Universitària Facultat de Ciències   Extensió Universitària Facultat de Ciències
Extensió Universitària Facultat de Ciències

LVII Olimpíada Matemàtica

Les Olimpíades Matemàtiques són concursos de resolució de problemes dirigits a estudiants de batxillerat. Segueixen el model de l'Olimpíada Internacional, que va nàixer el 1959 i es fan en tot el món. Sempre han desenvolupat un paper rellevant en la detecció i formació de joves talents en matemàtiques, la qual cosa constitueix el principal objectiu.

L'OME es desenvolupa en dues fases: la primera és local, i se celebra habitualment a mitjans de gener. En la segona, d'àmbit estatal, les persones que han estat  seleccionades en la primera fase es reuneixen durant el mes de març, cada any en una ciutat diferent. També serveix com a sistema de classificació per al Barcelona Math Contest, en la qual les millors concursants són seleccionades per a l'equip espanyol que competeix en l'EGMO (Olimpíada Matemàtica Femenina Europea).

Podran participar en la LVII Olimpíada Matemàtica Espanyola els estudiants del sistema educatiu espanyol o equivalent, matriculats durant el curs 2020 -2021 en centres espanyoles o en centres estrangers homologats establessis en Espanya, que cursen batxillerat en el present curso acadèmic.
Amb caràcter excepcional, i si són avalats per escrit pel seu professor, també podran participar en la LVII Olimpíada Matemàtica Espanyola estudiants de cursos inferiors, d'excel·lents capacitats, matriculats en algun dels centres descrits en el paràgraf anterior en el curs 2020 - 2021.
  

 

 

 

 

  Históric OlimpÍades

 

 

 INICI Olimpíades de Ciències