Orientació i suport Estudis de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Estudis de la Facultat de Ciències   Estudis de la Facultat de Ciències
Estudis de la Facultat de Ciències

Orientació i suport

Tant la Universitat d'Alacant com la Facultat de Ciències ofereix l'alumnat una sèrie de programes dirigits a facilitar-li l'adaptació als estudis universitaris i a proporcionar-li:

Informació
sobre el desenvolupament dels ensenyaments i AJUDA en la presa de decisions relacionades amb els estudis i l'orientació professional futura.
Orientació
en altres aspectes relacionats amb la formació integral.

Suport

a la formació.

 

 

Programa d'orientació de la Facultat de Ciències:

 

Serveis d'atenció integral de la Universitat d'Alacant:

Està format per un equip multidisciplinari de treballadors socials, psicòlegs, tècnics en accessibilitat TIC, sociòlegs i gestors. La seua missió és oferir una atenció específica a l'alumnat de la Universitat d'Alacant amb la finalitat de garantir la seua plena participació universitària, seguint els principis d'igualtat d'oportunitats i accessibilitat universal.

La seua missió és facilitar l'accés dels usuaris a la informació sobre els recursos que proporciona la UA i el sistema universitari en general, gestionant i difonent informació mitjançant l'atenció personal, l'edició de publicacions i la utilització de les TIC amb criteris de professionalitat, responsabilitat social, cooperació, rigor, claredat i flexibilitat aportant una visió global del sistema universitari i de la UA.