Presentació Estudis de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Estudis de la Facultat de Ciències   Estudis de la Facultat de Ciències
Estudis de la Facultat de Ciències

Presentació

 

El Màster Universitari en Gestió i Restauració del Mitjà Natural està dirigit principalment a llicenciats o graduats en alguna de les titulacions del camp de les ciències experimentals i enginyeries que estiguen interessats a adquirir una formació professional en l'àmbit del Medi ambient.

Més concretament, està orientat a aquelles persones que desitgen especialitzar-se en restauració i gestió del mitjà natural ja siga orientat a la recerca o amb un perfil més professional com a expert en l'àrea de la restauració ecològica, camp en demanda creixent.

  • OBJECTIUS DEL MÀSTER

 

  • L'objectiu fonamental del Màster Universitari en Gestió i Restauració del Medi Natural és la formació de professionals en l'àmbit del Medi ambient, capaços de desenvolupar i aplicar tècniques preventives i correctores de la degradació del mitjà natural.
  • El Màster pretén proporcionar una formació sòlida multidisciplinària que abaste tant els aspectes socials com els coneixements científic%u2212tecnològics per a la restauració i gestió del mitjà natural, i les metodologies necessàries per a aportar solucions i prendre decisions relacionades amb aquestes activitats.
  • Igualment, el programa d'aquest màster també permetrà l'adquisició de coneixements especialitzats necessaris per a dur a terme una recerca competitiva en temes de conservació i restauració d'ecosistemes.