Perfils professionals Estudis de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Estudis de la Facultat de Ciències   Estudis de la Facultat de Ciències
Estudis de la Facultat de Ciències

Perfils professionals

 

L'oferta d'ocupació per als graduats en Química és molt àmplia, i abasta sectors que van des del de serveis a l'industrial, passant pel sector educatiu i la recerca.

El perfil professional del graduat pretén complir les necessitats de formació requerides per empreses del sector industrial i de serveis. En aquestes empreses, el graduat pot exercir una funció de "químic" o "química", pròpiament aquesta, però també pot assumir tasques de direcció i gestió de temes relacionats amb la Química.

Algunes de les eixides laborals dels egressats són les relacionades amb la docència. En el marc actual, el graduat ha de completar la seua formació amb la realització d'un Màster en Educació per a poder desenvolupar labors docents en ensenyament Secundari. No obstant això, el grau en Química ha de proporcionar les competències bàsiques per a realitzar aquestes funcions. D'altra banda, cada vegada adquireix més importància el desenvolupament de tasques d'investigació en àrees científiques determinades, tant en centres públics (Universitats, CSIC, OPIS, etc.,) com també en empreses que tenen departaments d'investigació.