Saltar apartados

Orientació i suport

 

La Universitat d'Alacant com també la Facultat de Ciències ofereix a l'alumnat programes que s'adrecen a facilitar-li adaptació als estudis universitaris i a proporcionar-li:

  • INFORMACIÓ sobre el desenvolupament dels ensenyaments i AJUDA en la presa de decisions relacionades amb els seus estudis i la  futura orientació professional, a més de
  • ORIENTACIÓ en altres aspectes relacionats amb la formació integral.
  • SUPORT a la formació.

 

  • PROGRAMA D'ORIENTACIÓ DE LA FACULTAT DE CIÈNCIES:

 

 

  • SERVEIS D'ATENCIÓ INTEGRAL:

 

La UNIVERSITAT D'ALACANT disposa dels serveis següents per a oferir a l'alumnat una atenció integral tant en els aspectes acadèmics com de personals:

Està constituït per un equip multidisciplinari de treballadors socials, psicòlegs, tècnics en accessibilitat TIC, sociòlegs i gestors. La missió que du a terme és oferir una atenció específica a l'alumnat de la Universitat d'Alacant amb la finalitat de garantir-li la participació universitària plena, segons els principis d'igualtat d'oportunitats i accessibilitat universal.

La seua missió és facilitar l'accés dels usuaris a la informació sobre els recursos que proporciona la UA i el sistema universitari en general, gestionari difondre informació mitjançant l'atenció personal, l'edició de publicacions i la utilització de les TIC amb criteris de professionalitat, responsabilitat social, cooperació, rigor, claredat i flexibilitat que aporten una visió global del sistema universitari i de la UA.

 

 

Estudis de la Facultat de Ciències


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
Correu electrònic: facu.ciencies@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3557 / (+34) 965 90 34 00 - ext. 3284

Fax: (+34) 96 590 3781

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464