Grau en Gastronomia i Arts Culinàries Estudis de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Estudis de la Facultat de Ciències   Estudis de la Facultat de Ciències
Estudis de la Facultat de Ciències

Grau en Gastronomia i Arts Culinàries

Coordinadora acadèmica: Juana Jordá Guijarro

La docència del primer curs d'aquest grau s'impartirà en el Campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d'Alacant, EXCEPTE l'assignatura "Immersió i experimentació en Gastronomia", que s'impartirà durant 15 dies en el Centre de Desenvolupament Turístic de Denia. El transport i/o l'allotjament serà subvencionat.

Com a conseqüència de la modificació del calendari acadèmic per motiu de l’emergència sanitària COVID19, les dates dels exàmens de la convocatòria C4 es troben en un procés de modificació i la data que actualment figura en les guies docents pot veure’s alterada els pròxims dies. Tan prompte com ens confirmen que el procés d’actualització de dates està conclòs, s’avisarà perquè pugueu comprovar la data i l’hora definitiva de cada examen de la convocatòria C4.

D'acord amb la Resolució Rectoral per a l'Ordenació i Engegada de les Aules Virtuals de 21 d'abril de 2020, es publica tot seguit la relació de professorat i la plataforma on s'allotgen les aules virtuals del Grau en Gastronomia i Arts Culinàries: