Objectius generals Estudis de la Facultat de Ciències

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Estudis de la Facultat de Ciències   Estudis de la Facultat de Ciències
Estudis de la Facultat de Ciències

Objectius generals

 

Dins de l'objectiu general d'optimització de la formació d'aquell alumnat que ha començat a cursar bé el Grau en Física o bé el Grau en Matemàtiques en la Universitat d'Alacant i que vol cursar simultàniament l'altre grau, s'han tingut en compte les premisses següents en l'elaboració d'aquesta oferta d'estudis: 

L'oferta d'estudis s'estructura en 5 anys perquè, tenint en compte les matèries i els continguts que ha de cursar l'alumnat, es considera que aquest és el període de temps mínim raonable.

És a dir, en aquelles matèries que s'estudien ambdós plans d'estudis, és a dir: tant en Física com també en Matemàtiques.

La impartició dels ensenyaments haurà de garantir un horari de classes en franges horàries, tant teòriques com també pràctiques, que permeta l'estudiant organitzar el seu temps de manera adequada per a facilitar l'estudi i la realització de treballs. Al tenir el grau de Física horaris de matí i de vesprada és possible crear un horari per als estudiants del grau simultani que li permeta assistir a totes les assignatures.

La superació d'assignatures detallada en l'apartat Disseny Curricular d'aquesta web permetrà obtenir el títol de Graduat o Graduada en Matemàtiques i el títol de Graduat o Graduada en Física.