Saltar apartados

Consultes, peticions / Suggeriments, queixes

Els apartats següents pretenen ser una via ràpida i eficaç per a facilitar-te el contacte amb el personal de la Facultat de Ciències. Tens dos vies d'accès que pots fer servir:


 • SI VOLS QUE ET FACILITEM ALGUNA INFORMACIÓ O ALGUNA DOCUMENTACIÓ FES ÚS D'AQUESTA OPCIÓ:

CONSULTES I PETICIONS                            

Clica l'opció de consulta en funció del teu perfil i, si escau, del tema sobre el qual vols consultar. Accediràs a un formulari on hauràs d'emplenar els camps amb la informació que et demanem.

Des de la secretaria de la Facultat de Ciències ens posarem en contacte amb tu per a contestar-te al més prompte possible. Recorda, per tant, que el teu correu electrònic ha d'estar correctament escrit.

NO TINC PERFIL AMB ACCÉS AL CAMPUS VIRTUAL DE LA UA

JA TINC PERFIL AMB ACCÉS AL CAMPUS VIRTUAL DE LA UA

 

 • DESPLEGA L'OPCIÓ SEGÜENT SI VOLS AJUDAR-NOS A MILLORAR LA RELACIÓ AMB TU:

SUGGERIMENTS, RECLAMACIONS I QUEIXES

Aquest procediment pretén ser una via de comunicació eficaç entre el personal de la Facultat de Ciències i els seus usuaris i les seues  usuàries, que permeta presentar suggeriments que contribuïsquen al millor funcionament i prestació de serveis o queixes/ reclamacions sobre l'incompliment de compromisos associats a aquests serveis.

Requisits

Qualsevol estudiant, PDI o PAS pot presentar una queixa, reclamació o suggeriment formal emplenant el formulari de queixes, reclamacions i suggeriments.

Termini de presentació

Permanent

Com puc fer-ho?

Emplenant el formulari que hi corresponga.  Clica l'opció de consulta en funció del teu perfil . Accediràs a un formulari on podràs d'emplenar els camps amb la informació que ens vulgues transmetre.

NO tinc perfilamb accés al Campus Virtual de la UA

JA tinc perfil amb accés al Campus Virtual

Responsables del procediment
 • Equip de Direcció de la Facultat
 • Coordinador/a de Qualitat de la Facultat
 • Comissió de Qualitat de la Facultat
 • Responsables dels Serveis/Centres/Departaments implicats
Procediment

Després de rebuda la queixa, reclamació o suggeriment, la persona responsable de la Facultat, decideix si l'admet a tràmit o no, tenint en compte què s'indique al respecte en la normativa interna de la Facultat i de la UA.

 • Si no s'admet a tràmit, es comunica el motiu al reclamant.
 • Si s'admet a tràmit, s'envia a l'òrgan competent corresponent perquè inicie el procediment d'anàlisi, solució i resposta, descrit a continuació:
 1. La persona responsable de la Facultat comunica la queixa, reclamació o suggeriment al servici, comissió o departament implicat, sempre que no siga responsabilitat de l'equip de direcció de la Facultat.
 2. La comissió, servei o departament implicat:
  • Analitza la queixa, reclamació o suggeriment i la informació que considere necessària, a fi d'extraure conclusions que li permeten decidir el tractament més adequat.
  • Reflectix el resultat d'aquesta anàlisi en l'informe de seguiment (F02-PA04).
  • Comunica a la persona interessada i a la Facultat el resultat, en un termini màxim de 15 dies hàbils a comptar de la data en què s'haja interposat la queixa o suggeriment. En el cas de les reclamacions, el temps de resolució serà l'establit en la normativa vigent.

 

Facultat de Ciències


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
Correu electrònic: facu.ciencies@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3557 / (+34) 965 90 34 00 - ext. 3284

Fax: (+34) 96 590 3781

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464